Miss Farrah

21:49
Assalammualaikum.Here comes back Miss Farrah.HEY hi lets know somsthing new and fresh about me.Shhhhhh,no one know this just Me and You.So the secret i
a actually.eemm I get my result and don't know how should I react.Ok stupid!

Selalu cakap nnk berubah nak berubah.Nak belajar.Nak ulangkaji setiap mqlam.Okay I admit Im a cheater.Penipu.Penipu.
Sampaikan bahaaa melayu bahasa sendiri pun tak boleh skor apa nak jadi kan.Sampai orang bukan melayu pun boleh dapat A.Malunya aku.Bukanlah aku kata orang melayu ja sepatutnya dapat A dan kaum lain tak boleh cuma aku nak tekankan kita sepatutnya boleh skor dlm bahasa  kita sendiri.Lagi bagus kalau semua kaum dapat A untuk BM.1 Malaysia katakan ya dak.

Lelelelelele.Aku dh beli lipbalm baru.Oh bestnya.Dan tadi kami buat persembahan kelas dan seperti biasa dan idea yang agak x menarik dan persembahan yang ok.Ahhh,kenapa susah sangatlah aku utk buat persembahan kelas yang boleh amaze kn org lain like Whooaaa,bestnya kelas depa.

Yang aku tau kata2 itu mungkin tidak akan terpacul dpd mulut pelajar Badlishah untuk persembahan 2A7.Aku tak ksah,kalau tak kisah aku tak type dekat sini.Jadi kita pura-pura tak kisah.Okay,nak jadi narrator pun dah terketar-ketar kalau berlakon maulah orang tak faham apa aku buat. :D


Popular Posts

Flickr Images