Think different,Get what chu want.

01:00
Ehm..Ehm..Laparrrr.Dahagaaa.

Okay,that's not me screaming those words.

Just want to tell you about this >> http://studytoscore.weebly.com/ .Checkidout!

Study tips and more.BTW next week I'm gonna seat for exam.InsyaAllah my target will go higher,no one target lower than they had achieved.Right?

Why English?Oh My English! I prefer writing about my personal life in Bahasa Melayu.So there's nothing interesting,maybe gonna update later about my life.

Who says MY LIFE SUCKS.It happen that way cause they always says that everyday then it be like that.What if u wake up in morning   and say "I STILL CAN BREATHE TODAY.ALHAMDULILLAH"

When you change yr perceptions then you'll get what you dream.Not what you think you always gone through.Don't think typically.

11:29
Assalammualaikum,

You are amazing and wonderful just the way you are, faults and imperfections and all. <3
Know what? No one is as unique and likely same as you. We are differ,so what's the use on comparing yourself with others. That will just make your self-esteem go down.

Anyway,if someone is pretty or handsome but in the other way they can't do the same thing like we had achieved.May be that someone who is more good looking can't get straight A's like you does.

Focus on your BEST FEATURE. Then , BE CONFIDENT.

Assalammualaikum,Ya Ramadhan

02:25
Helllloooooooo there,Assalammualaikum


Aku rasa kosong..kosong..Tak tahu nak tulis apa.Jadi apa kata kita countdown ja berapa hari lagi nak masuk bulan RAMADHAN.


Okay ,it's not a nice joke isn't it?





Eh,ada yang dah beli baju raya?Dah order kuih raya?Dah kutip duit raya?


Yang last tu jangan nak buat awal-awal nanti tak pasal2 ja tak dapat duit raya langsung satgi.



Nanti 1 Syawal InsyaAllah aku update lagi.Jangan sibuk2 nak bukak blog ni pergilah bergembira dengan hari kemenangan umat Islam dengan ahli keluarga.Abaikan aja internet ni.


Malam raya tu adalah yang nak update status "Tengah main bunga api ni dengan sepupu.Nak join,mailah"


"Pok cik tengah kacau dodol ni,apalah liat bebenor dodol ni" .Itu bukan cara yang elok mahupun baik untuk menikmati malam terakhir Ramadhan.


Samalah jugak dengan malam-malam lain dalam bulan Ramadhan.Lebih baik kita baca sehelai Al-Quran mahupun sepotong ayat Al-Quran setiap hari.Maaf aku jugak tak konsisten dalam buat hal ni.Hanya mengingatkan sesama kita.


By the way,kita semua pun tak tentu2 lagi boleh bertemu dengan bulan Ramadhan lagi.Aku takutlah bila ingat balik simulasi Alam Barzakh.Tu baru simulasi,pun dah rasa serupa macam dalam kubur.


Ya ALLAH bagilah peluang untuk aku merasai Bulan Ramadhan kali ini.


                 Kata-kata semangat : Ganti puasa dulu tau : )


Ha'a lagi satu ada tak orang nak try panggil aku Wahida hari raya nanti.Hari first raya jalah kan.Tapi kalau aku tak terperasan ada orang panggil sorrylah ya.Aku kan Farrah.He'eleh nak buat orang confuse ja dia ni!

Popular Posts

Flickr Images