Final Countdown

19:57
    Assalammualaikum...

amakumu amadama somemamthingming spemesialmal nakmak bamagimitau nimi.
               (   kalau tak paham buat tak paham tau)

Straight to the point.What is the most important thing in a student's life???
E-X-A-M !


Aku kalau nak exam ja mesti kena bagitau dekat blog.Entah kenapa.Mungkin hilang sikit kot ke-stress-an kononnya.Study pun dak stress dengan apa taktau la.Ayyoo.

Ini final kena buat yang terrrbaik.Takutlah tulis mcmni takut x dapat achieve target.T___T
     AIM FOR SUCCESS.  

                                                                                                             lotsofhaterslove, FARRAHWZ

KitKat dan Kad

01:56
Alhamdulillah ,dah empatbelas tahun aku hidup di Bumi ALLAH.

Terima kasih Aida untuk kad hijau yang berisi gambar SNSD  * _____ *

Terima kasih Eiffa,untuk KitKat.Have A Break. : ) Walaupun baru naik bas seminggu.

Terima kasih Zulaika untuk Dynamite dua

Terima kasih Fatin sebab buat taktik yang merisikokan aku sendiri.


Walaupun hadiah yang biasa2,tetap memberi makna.


Terimakasih yang ucap di FB, mahupun sekolah.

\\Terima kasih umi dan abah,dan aku pun tengah fikir nak hadiah apa..weeee//


Dayah walaupun hang tak buat suprise,terima kasih jugak atas ke-excited-an hang.

Azliana yang selalu dok kata 'ketua kelas masuk lambat' haihh.jaga hang SY.

Sorry,aku lost of words nak cakap menda apa kat sini.Sapalah yang sanggup baca penghargaan yang entah apa2 ni.

Nanti bila dapat ilham aku post lagi.

Popular Posts

Flickr Images