Mengemaskini Status 2013

18:30
Hye,




Okey ini semua gara-gara kerja kursus sejarah.Jadi aku pilih cendol.Cendol popular tau!Senang nak cari sumber.Aku dengan penjual cendol.Dia form 5.Aku pun melakukan aktiviti sosial bersama masyarakat setempat dengan bertanyakan serba sedikit pasal cendol sambil dengan menangkap gambar pulut,gula merah  .Gadis berbaju belang pink-hitam ni dengan tangkas membuat cendol yg diorder sampai aku tgkap gambar semua tak clear.



Saffa mahu kelihatan pandai jadi dia perlu menggayakan spek aku.




.Bersama teh tarik kegemaran,di sebuah tempat yang digelar Mangkuk Hijau Malaysia.Kalau hampa terer Geografi confirm tau punya kat mana.Kalau terer la.....

study

18:34
My life is o--okay lah I think so.I need to change my style of studying.I need to sail away from the safe harbor for this time being.

 The roots of education are bitter, but the fruit is sweet.   
Aristotle
"Burning the midnight oil to study is better than crying like a maniac when I get the result"      -me
Anyway,I think my speed of revising is still low,I need to increase it to succeed in my exam.In PMR.
I'm not stress,I just -just.Ugh,I don't know.I need to shut up and start revising.

Popular Posts

Flickr Images