Stay Tuned

00:50

Stay Tuned.
I'm counting the days.
To PMR!
Tolong doakan saya Farrah Wahida bt Zulkifli mendapat straight A dan dapat masuk MRSM. ;)
MRSM?Seriously,Farrah?
Teringin laa..

Result Trial PMR,Raya dan Hat Yai

18:17
Aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Okey hai.Hai .Hai     :) :) Nak buat ekspresi muka camna ni.

Arghhhhhhhhhh!Teruknya ,teruknya!

Mesti ramai rindu nak baca coretan,luahan dan cerita gembira aku kan.

hahahahaaahahahahaha

Selamat Hari Raya.

Raya tahun ni aku melancong + relax relax di Hat Yai.Hat Yai je pun uolls,tak lah macam oversea sebab takdak laut pun yang memisahkan Thailand dan Malaysia.Ya, aku suka menulis yang entah apa apa macam ni selepas mendapat keputusan peperiksaan.hahahahahahaha

Okay bye.Aku takmau janji apa2.Banyak mana kita invest banyak tu lah kita dapat pulangannya kan.So?So?So?

Aku nak jadi nerd 6 minggu ni.Tak kira,aku nak baca buku dalam bas,dalam kereta,dalam tuk-tuk.Opss tuk tuk takdak kat Malaysia.

Gambar takdak,walaupun hampa rindu nak menatap gambar wajah aku yang perasan comel.

OkBYE.....







;( :) :( perasaanku bercampur baur gitu.Okey tak payah nak feeling-feeling sedih sangat.

Popular Posts

Flickr Images