mata coklat

Hey, BROWN EYES!

01:33



Assalammualaikum,

Aku rindu nak berblog.

Rindulah sangat kan.

Masa senggang banyak,jadi aku akan penuhkan blog dengan cerita-cerita di sekolah yang tak tertulis dek sibuk dengan PMR pada bulan 8,9,10.Bulan 11 pulak,sibuk enjoykan diri sendiri.


I WANT TO SHARE SOMETHING
ABOUT BROWN EYES







Have you ever wondered how our life would have been without the eyes? This beautiful colourful world would be nothing but just darkness filled with a profound sorrow. A person’s eyes are said to be the window to his soul. How true! You can’t be said to be really happy if your smile doesn’t reflect in your eyes. 

Janganlah sedih kepada yang bermata hitam,biru,hijau dan juga merah (errr)

Nah, aku nak kongsikan juga tentang mata dan personaliti.

Bukanlah nak suruh percaya bulat-bulat tetapi kalau ada yang betul tu,baguslah kan!
Black eyes
black eyes
Black is one of the rare eye colours. People who usually have black eye colour have actually very dark brown eyes. What it tells about your personality is that you are a person who is lively and full of passion. You will not leave a work unless you finish it and give your 100 percent in whatever you do. You are competitive and try to show that you are able to do a task better than anybody else. People with black eyes are somewhat secretive too. They won’t easily trust you with their feelings. Thus, they are also reluctant to fall in love. But when they do, they prove to be very loyal. They usually have strong spiritual beliefs. These people are trustworthy and you can rely on them completely if you have given them some responsibility. They won’t let you down. These people with all their positive qualities are also very argumentative, even when they know they are wrong. People who have black eyes are also not very patient and can’t wait in long lines.
Brown eyes
brown eyes
 People have brown eyes because of large amount of melanin pigments in their eyes. Brown eye colour is also one of the most common eye colours all over the world. Brown colour is an earthy but rich colour. It represents simplicity, strength and creativity. If you are a person with brown colour then you are likely to be the life of a party. People with brown are close to nature and don’t have much love for materialistic possessions. They are great lovers and know how to make their partners feel special and are very trustworthy. They have charming looks and are adorable and are quite grounded. They are extroverts who love making new friends. But still they are afraid to express their feelings in front of others. They have a good sense of humour and can cheer you up anytime. They are wise and you will tend to go to them for any piece of advice. They are kind of your “go to” guy. They are quite creative and have a very good fashion sense.
Blue eyes
blue eyes


We will all admit when we see blue eyes we immediately find ourselves attracted to them. It is one of the most popular eye colours. Blue is such a lively colour that people who have blue eyes are found to be very youthful. Many use contact lenses to make their eyes seem blue and now a days researches are going on for developing laser procedures to make your brown eyes blue. Blue eyed people are charming, attractive and very friendly. People with blue eyes are spontaneous and energetic people who tend to live their life fully. They have a natural tendency to make others happy. They will try with all their might to help people and are very kind and sincere. They are also very spiritual and tend to want a long lasting love life. They want a happy family with their partners and expect full commitment from their partners. They also have a great observation power and nothing will just pass through their keen eyes. People with blue eyes tend to be very outgoing, bubbly and are not seen to be shy. They are very open with their feelings.

Green eyes
green eyes
Green eyed people are very vibrant people and are found to be very creative. They love adventure and can take on any challenge on a whim. You would not want to hurt them in any way or be in their bad books because they will find a way to get back at you and have their revenge. They are very good speakers. They are very intelligent people and have a great passion towards their lives. They will not allow anyone to stand in their way of living their lives fully. They are passionate lovers and tend to have long relationships. But they can be very jealous sometimes. They are extremely good looking and of course their eye colour being the sexiest eye colour helps a lot. They love to make people laugh and are trustworthy. But if you say anything mean to them, they will always come up with a clever retort, making you look like a fool.
Aku dapat info ni daripada ListDose .


Beautiful eyes,See beautiful things,Make a beautiful world.
T E T A P I,
Yang ni macam tak puas hati ja dekat orang yang bermata coklat.Hahaha




Whatever it is, whatever colour your eyes is, take good care of it.

With this eyes gifted from Allah we can see nice things in the world.
Be grateful.
Although those who are blind can't see what we see, they still can feel it through their soul.
2013

Ayam Goreng Aaron Aziz

23:43
" Ayam goreng!!!Ayam Goreng !!!" jerit Noraini Mazita lantang.Oh,macam novel pula gamaknya. "Satu RM2 ,kalau makan nanti mimpi Aaron Aziz " Pergh!!Kata - kata promosi yang nyata berbaur penipuan semata - mata ; mentang-mentanglah dia budak Perdagangan apa dia rasa dia boleh membohongi pelajar tingkatan tiga yang mula mengerumuni Padang Daun Lontar.

Hahaha.Noraini,aku kenakan hang melalui penulisan, taklah kejam sangat nampaknya kan?

  Hari sebelumnya Aku,Hidayah dan Zulaika dah bershopping bersama di Tesco,ala-ala mencari barang masak untuk rumah padahal untuk gerai jualan di sekolah.Berbekalkan wang modal RM 200 pinjaman koperasi sekolah kehulu dan ke hilir kami, semata-mata nak memenuhkan wishlist barang-barang yang harus ada dalam genggaman sebelum berlabuhnya subuh esok.Ayat takmau kalah!

  Setelah selesai sesi memilih buah-buahan untuk salad buah ,weols pun dah penuh troli; terus kami ke D.I.Y nak cari barang extra.Pencucuk buah bentuk love pun daripada situlah.

                                                   __________________________________        

   Esok paginya,dengan aiskrim Malaysia yang ada 180 aku pergi sekolah dengan abah sebab takkan nak angkut bekas sejukbeku tu naik bas.Apalah!!?? Aida,Dayah,Zu n Tharuni +Sugita and their boyfriends (friends) help me to carry the heavy Ais Krim Malaysia.

   Sampai kat corner lot paling tepi ,di padang Throw Leaf, kami semua pun tengah bersiap sedia lah.Dekat situlah mulanya Noraini menjual ayam goreng.

   Tiup-tiup belon yang warna-warni sebab nak bagi nampak macam gerai kami ni paling happy-go-lucky,padahal the day before kami semua dah bincang nak buat grand macam kenduri kahwin pulak.Siap nak bergambar dengan semua pelanggan tanda penghargaan lagi tau!Siap berhempas-pulas angkat meja daripada tingkat atas sebab dewan bawah dah susun meja form 5 nak SPM.

     
Azliana pada pagi tu sanggup panjat kerusi nak lekat Signboard(??) sebab ada AA

Ayam AA 3A7 Aaron Aziz okay,bukan Azwan Ali

Bukan selalu boleh tangkap gambar depan Kafeteria ni.

The Goreng Crew.

Fatin Fariha excited goreng ketamballs : "Walaupun saya budak kelas lain,saya tetap nak menolong!"

Inilah pencucuk love SALAD BUAH daripada MR D.I.Y.



Aiskrim Malaysia kegemaran ramai.
Tengok sahaja kaki-kaki yang mengerumuninya.Kaki Aiskrim lah ni!

Kan dah cakap,kami menghargai pelanggan.

Muka penat. *___* Penatlah sangat kan uols!Hahahaha


Krew Kuali,Sudip dan Senduk.Eheh,jangan marah.
Hidayah dan Zulaika.

HABIS!!!Kegemaran ramai,
walaupun aku ada nampak budak lelaki lalu lepastu gelak -gelak
rupanya sebab nama ayam goreng ni.

Krew Gorengz Ayamz Aaronz Aziz.   hotzzzzzzz sangat kan sebab kena berdiri depan kuali.
Aimi rajin gila gorengzz.

Yeah!! We've nailed it!


Depa ni tak habis lagi kagum dengan kehenseman Aaron Aziz.


Peace yoww!Tiup belon.Warna oren macam buah orange.
Yalah,takkan macam strawberi pulak.Tah papa la hang ni.

We are happy,happy girls.

Noraini dan aku setelah selesai hantar kuali ke Bilik KH.

cuti sekolah

Ice Breaking di Akhir Tahun

02:18
Lama pula rasanya tak berkongsi cerita kan?Sejak mula cuti persekolahan ni, hidup macam tak teratur.Maklumlah kalau sekolah pagi,tau pula nak tidur awal,kalau tak memang nak kena kejar Bas Muthusamy & Son lah . 

      Minggu-minggu terakhir aku kat Badlishah penuh dengan aktiviti-aktiviti yang umpama Minggu Suai Kenal antara pelajar berlainan kelas,walaupun kekadang aku culas untuk kesekolah.Pasca PMR lah katakan.Biasalah,kami pelajar Badlishah, classmate dari form 1 sampai form 3 muka yang samalah yang kena jumpa tiap-tiap hari.Tak dirombak langsung kelas mengikut keputusan peperiksaan seperti kebiasaan di sekolah lain.Cikgu tak mahu beza-bezakan kami semua kot,sebab awal-awal jejak kaki di SMK Sultan Badlishah ni semuanya dengan slip 5A atau 7A dengan muka bangga (konon dapat masuk sekolah yang agak top lah) .Ceh,salah ka puji sekolah sendiri. 

        Maka kadar komunikasi antara pelajar berlainan kelas tu agak terhad.Yang ni tipu!Bukanlah terhad tapi disebabkan hang hanya jumpa muka yang sama maka peratusan tinggi  yang best friend hang kat sekolah tu budak satu kelas!

        Jadi sebelum masuk Form 4 ,cikgu nak biarkan kami semua bermesra dan berkenalan dengan rakan setingkatan dan seperkolahan yang lain kelas supaya tak terjadi kejutan budaya tahun depan,sebab bermulanya menengah atas ( high school lah ) kami akan berpecah belah mengikut subjek tambahan yang dipilih atas kemahuan dan kehendak sendiri (bak kata Pengetua yang menyarankan agar kami semua pelajar form 3 selidik betul-betul nak tambah subjek apa,jangan asyik nak drop ja ).



Ini Cik Noraini sendiri suruh saya upload okay.
Nak tunjuk overload happiness sebab cuti awal -sehari ja k.

3A7 is the best!

Gegirls of 3a7 yang always happy go lucky macam ketua kelas n penolongnya!


Cehh! Love lah sangat.

Kuganesh!

Yeah, overall 2013 is another great year spend in Badlishah.
A lot of things that makes me extremely happy.heheh ^^

                           LotsofLove,
                                  SMK Sultan Badlishah.


          


malunya,nak tangkap gambar

23:55
When you just logged in Facebook,and scroll the timeline.Eh?Looks like someone I've known before.During my childhood.Why so different?After years,I never saw her,and her latest photo in Facebook.Just why so different.Okay,people grows up.It's just I felt like,Why?  (Don't question about Allah creatures).It's just u know when we rarely seen someone in a long time,and their appearance-change.I just can't brain this.Ya, we've learned about Growth in Science.Just accept it Farrah.It's fate.

JUST WHY SO DIFFERENT?

Arghh!Shut up Farrah!!!

Arghh!

Arghh!

Btw, it's not a big problem.Saja nak lepaskan ketidakpercayaan ini.Arghh!Stop this and get an Archie comic.You love Archie,Veronica and Betty right?Ya,I do.

The best thing about today ,ialah apabila aku dapat mengatasi sesuatu yang aku malu.I like to take pictures,it just when you're shy to snap the pictures of the people that you doesn't even know.Pastu mesti macam takut.

I admit,lagi takut daripada nak PMR.It's not about the people ,it's about you.We ourselves kena atasi ketidakbolehan diri sendiri.If we did it,then YES WE CAN DO IT!

Nak pegang camera pun, my hand is shaking.END UP,pressing the shutter non stop without even care much to try calm down and take a good picture.Bila kita ketaq (ketar tidak menggambarkan rasa,so harus ada q-kedah sungguh hang ni)

Jadi aku rasa malam ni satu benteng dalam perjalanan aku,dah dapat aku robohkan tembok itu.Bukan elakkan kita kena robohkan,supaya lenyap.

Plus +++ nanti ada sesuatu aku nak tulis,about me.


Sorry sebab tulis bahasa rojak.It's just dah dapat ayat cantik dalam english pastu tiba-tiba some words missing,taktau nak translate camna.

I DAH HABIS PMR

20:54
Assalammualaikum

Yeayyyyy, PMR dah habis.Alhamdulillah.

Ada kawan aku yang dah check semua paper.Objektif punyalah kan.
Aku?Aku baru check Sejarah sahaja, tu pun tak pasti lagi markah sebenar I uolls.
Biarlah.Let me enjoy my leisure time.Heheheheh.
Nanti bulan sebelas check lah.Kalau nak,kalau takmau kita ambik jelah result.Kan?
Buatpa nak kalut-kalut check.I've done my obligation,so now turn pemeriksa lah pulak kan nak right kertas-kertas tu.

Apapun, terima kasih kepada pengawas-pengawas dalam dewan peperiksaan Blok Intelek.Kerana sudi menjemput kami setiap kali exam nak mula.Sudi ingatkan yang detik semakin berlalu " masa tinggal sepuluh minit lagi" (ketaq gila tangan nak tulis) -menambahkan gabra dalam hati.Sudi jugak ingatkan weolls calon PMR 2013 untuk meneliti angka giliran.Satgi salah,haa tak pasal-pasal ja kan.

Uolls, nanti aku update lagi pasal life aku yang sangat best sbb x payah study last minute.Padahal,sebelum ni bukan rajin sangat.

Tapi kan sekarang rasa rindu nak baca buku.Nak pinjam buku Biology study untuk tahun depan boleh dak?hahahaha.Takpalah sekarang aku nak study pasal camera -aperture,ISO,temperature, shutter speed.
Kalau dah minat tu ,betul-betul.Jangan separuh jalan gitueww!

Stay Tuned

00:50

Stay Tuned.
I'm counting the days.
To PMR!
Tolong doakan saya Farrah Wahida bt Zulkifli mendapat straight A dan dapat masuk MRSM. ;)
MRSM?Seriously,Farrah?
Teringin laa..

Result Trial PMR,Raya dan Hat Yai

18:17
Aahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Okey hai.Hai .Hai     :) :) Nak buat ekspresi muka camna ni.

Arghhhhhhhhhh!Teruknya ,teruknya!

Mesti ramai rindu nak baca coretan,luahan dan cerita gembira aku kan.

hahahahaaahahahahaha

Selamat Hari Raya.

Raya tahun ni aku melancong + relax relax di Hat Yai.Hat Yai je pun uolls,tak lah macam oversea sebab takdak laut pun yang memisahkan Thailand dan Malaysia.Ya, aku suka menulis yang entah apa apa macam ni selepas mendapat keputusan peperiksaan.hahahahahahaha

Okay bye.Aku takmau janji apa2.Banyak mana kita invest banyak tu lah kita dapat pulangannya kan.So?So?So?

Aku nak jadi nerd 6 minggu ni.Tak kira,aku nak baca buku dalam bas,dalam kereta,dalam tuk-tuk.Opss tuk tuk takdak kat Malaysia.

Gambar takdak,walaupun hampa rindu nak menatap gambar wajah aku yang perasan comel.

OkBYE.....







;( :) :( perasaanku bercampur baur gitu.Okey tak payah nak feeling-feeling sedih sangat.

Diari July *Trial PMR

15:44
Assalammualaikum,

So uolls,hows life? wink wink ^^  Aku memang suka update blog dekat-dekat exam sebab macam melepaskan apa yang terbuku+terpendam di hati.

Bila update kan dia macam hilang stress nak exam.Penipu,mcm la study hard sangat.

Kebelakangan ni,byk persoalan ala-ala bila hang nak jawab cerpen."Apakah persoalan yang terkandung?"

Jadi saya tak mahu kupas isu itu sekarang,tapi lebih baik kupas isu daripada mengupas bawang.Nanti matamu pedih.Hang jangan dok merapu boleh dak ,Farrah?

Hehe,maaf.Tau tak aku suka bila dengar Cikgu Zainol cakap setiap kali lepas Perhimpunan Al-Quran.Dia macam bahagian Angguk Geleng mukasurat last kali dalam Majalah Solusi.Lawak tapi sarat dengan isi yang sangat terkesan di hati ini.

Lepastu,ada kak senior sorang ni.Aku selalu teragak-agak nak tegur dia ka tak.Kadang -kadang nampak macam sombong sikit.Sikit jalah.Kadang-kanya bila aku senyum tu memang dia senyum balik.Tapi disebabkan itu semua spekulasi "nampak macam".Jadi aku tak boleh rumuskan apa-apa.Kadang-kadang aku terfikir dia tak suka kat aku kah.Kadang terperasan pulak 'junior comel' yang dimaksudkan tu aku.

*Farrah,memang banyak persoalan dalam hidup hang*

Tiba-tiba secara tak sengaja waktu baca blog dia ada la tweets dia di penjuru blognya.Scroll.Scroll."eh macam aku ja" .Tersenyum-senyum baca tweet sbb ada orang puji.Woi,jangan riak.

Last,ada persoalan tentang kehadiran yang tanya pasal kehadiran kelas.Tapi sebab aku ketua kelas aku x da lah hairan sangat waktu tu.Walaupun lepastu baru aku pelik sikit sebab aku baru ja hantar kehadiran kat pejabat.

Persoalan yang paling penting ialah,hang tak reti-reti nak study ka?

Ok bye.Jangan lupa bawa IC Ahad ni tau budak 3A7.



Sports Day Badlishah

14:39
Assalammualaikum ,uolls

Q  :  Kalau tajuk Hari Sukan Badlishah ja takboleh ka?      A : glamour sikit :P

Okay pilih maskot yang anda rasa comel waktu Hari Sukan Badlishah ^^

A. Spongebob
B. Incredible Superhero
C. Bunny
D. Android
E. Superman


Nak buat huraian boleh?Walaupun aku hanya berdiri di sudut padang.Hahaha.

Spongebob - Comel, tapi saya harap dengan kehadiran Patrick, mesti lagi meriah.Kalau Patrick- Syed Ahmad lah kena jadi.Okey ,siapa nak jadi rumah nenas? Soalan x boleh bengong lagi?

Incredicle Superhero - yang ni lawak jugaklah dengan rambut dipercik watercolour kuning.Kalau aku tangkap gambar tadi boleh tunjuk kat pakcik bomba sebelah rumah. :D

Bunny        - Adik ni sangat comel dengan dua telinga persis arnab ,dan tatkala dia rasa malu kayu sakti berbentuk bintang *glitter*glitter dilambai depan muka - malu lettew hahaha

Android     - Syed Omar menunjukkan kecanggihan teknologi di sini. T__T Aku hanya menggunakan perisian symbian^3.Yalah aku pakai Nokia ja, mana ada Google Play.


A.SAMAD SAID.seuntai kata untuk dirasa

AYAM BERTELUR SEKAMPUNG TAHU.DAH KENAPA?

13:36
Assalammualaikum,

Okey Farrah Wahida hendak menulis,sila baca dengan teliti.

Hang pasepa Farrah

Krik ** Kriiik.

Aku takda mood la nak tulis.Tapi aku nak bagi satu sajak nukilan A. Samad Said

Sajak ni betul-betul buat aku sedar IF YOU WANT IT,WORK FOR IT dan

Well Done is better than Well Said

SEUNTAI KATA UNTUK DIRASA
Panas usah membakar dada
Suara usah menggegar sahaja
Kalau benar membawa cita
Di dalam senyap kumpulkan tenaga

Ayam bertelur sekampung tahu
Mengapa mesti kita begitu?
Falsafah ubi diam berisi
Mengapa tidak kita turuti?

Sekarang singkirkan semua bicara
Sekarang kumpulkan tenaga raksasa
Tiba saat berbunga merah
Serentak mara kita bersama



p/s :Kalau hayati tu rasa tak macam terkena batang hidung sendiri.Aku terasa tambah-tambah lagi kat rangkap 2.Menusuk di kalbu sangat tau!

malunya,perasan comel konon

03:09
Assalammualaikum,

Tadi kan aku kena pi beli koey teow dan bawang putih yang telah dikupas (okey,who cares?dan perlukah se-detail ini?) .Bakinya aku selit jalah dalam seluar jean.Lepastu kalut-kalut jalan,waktu tu pasar malam baru nak bukak,baru nak psang khemah,baru nak goreng kopok lekor dan masih baru.

   Lepastu kan aku jalan,sambil pegang barang yang berat sangat.Memang berat okey,aku bukan jenis nak cakap eyy,beratnye ,banyak bendalah ( apa ni?gediknyeww).Koey teow tu sepuluh pek ok,mau tak berat.Lepastu pulak dah plastik sekarang ni jenis tak boleh hang macam pegang ,pegang ja .

   Dia senang nak melepus-adakah perkataan ni?Taktaulah dia macam senang la ,takleh guna perkataan hancoq- sebab plastik tak hancurrr.Taulah plastik sekarang semua jenis bio-degradable,tapi janganlah sampai barang tercicir sebab halusss sangat plastiknya.Hati-hati okay,manalah tau baru beli jam letak dlm plastik,mesti sedih kan . Saya sedikit prihatin pada kamu semua.

  Waktu jalan tu,ada dua orang lelaki tengah duduk mcm tepi longkang lagi sorang atas motor.Bersembang kot.Aku jalan lah cepat -kali ni aku tak pegang plastik aku macam usung dia,sebab pemegang tu kan dah putus dua gara-gara terlebih muatan.


Tiba-tiba .........



......................................
......................................

"Kak !Kak!"
Okey aku buat bodoh sambil jalan lagi cepat.

"Kak!kak!"
Kenapa depa ni?

Sebab selalu kan lelaki depa suka panggil tanpa ada motif tertentu.Aku yang perasan diri ni cantik :P terus jalan lagi laju.Buat taktau jaa.Bengonggggggg.


..............................................

Ada pakcik keluar dpd lori .Lepastu dia tunjuk ke belakang.

Aku pun pusing . u know what?

Duit baki telah melepaskan dirinya dari poket jeansku,dan bertebaran di atas jalan tar.
"Baby, pi amik duit tu cepat!" (kerja nak arah orang ja)

Sebab adik aku yg bongsu dia teman aku pi beli,lepastu kan aku tgh usung benda tu takkan nak letak.

...............................................
MALU.DAN AKU PUN PUSING SERAYA BERKATA

"TERIMA KASIHHHHH"  dengan senyuman meleret.IKHLAS OKEY.

terima kasih sangat.Itu maknanya dua org lelaki yg sedang melepak bersembang itu adalah baik.Masakan nak panggil berkali-kali ,si buat donno ini semata-mata nak tunjuk duit.Kalau org yang jahat dah lama ambik duit tu RM 36 laa jugak yang jatuh tu.

Walaupun malu,terima kasih kena ucap jugak.Penting tau terima kasih ni,jgn buat org rasa mcm "E'eleh sombong laa deni"

.......Dan aku terus jalan cepat-cepat.



Mengemaskini Status 2013

18:30
Hye,




Okey ini semua gara-gara kerja kursus sejarah.Jadi aku pilih cendol.Cendol popular tau!Senang nak cari sumber.Aku dengan penjual cendol.Dia form 5.Aku pun melakukan aktiviti sosial bersama masyarakat setempat dengan bertanyakan serba sedikit pasal cendol sambil dengan menangkap gambar pulut,gula merah  .Gadis berbaju belang pink-hitam ni dengan tangkas membuat cendol yg diorder sampai aku tgkap gambar semua tak clear.



Saffa mahu kelihatan pandai jadi dia perlu menggayakan spek aku.




.Bersama teh tarik kegemaran,di sebuah tempat yang digelar Mangkuk Hijau Malaysia.Kalau hampa terer Geografi confirm tau punya kat mana.Kalau terer la.....

study

18:34
My life is o--okay lah I think so.I need to change my style of studying.I need to sail away from the safe harbor for this time being.

 The roots of education are bitter, but the fruit is sweet.   
Aristotle
"Burning the midnight oil to study is better than crying like a maniac when I get the result"      -me
Anyway,I think my speed of revising is still low,I need to increase it to succeed in my exam.In PMR.
I'm not stress,I just -just.Ugh,I don't know.I need to shut up and start revising.

Like seriously?

01:24














Eh, NOOOO lah! Actually, I'm in love with math.Love is blind, right?

I am burning the midnight oil just to pamper myself with that good-looking math questions.Like seriously!

Sometimes I become boring with people who often finished their words, mentioning - 'like seriously'.It's like they thought that I'm not gonna believe what they are talking about.Come on , u don't need to be serious all the time girls and boys.

Seriously?Seriously? By the way, I don't care about what you're saying ,guys.

And, it is annoying to write seriously like  'siryesly' .

Don't take this seriously!

happy

smile , because it's simple.

21:08
I am having a great life.Morning can set the tone for the rest of the day.

Great life.
Great diary.
Great feeling.
Great smile.

Smile, because it's simple. Okay that are the words written on my facial skincare.So , smile to kick-start your day.


                                                           
JUST SMILE, JUST THEN YOU'LL KNOW WHY YOU NEED TO.
                                              
         SMILE FOR NO REASON IS NOT A CRIME.       


                
Hi! : waving and smile:

                                    

Untuk sesiapa yang rasa macam nak nangis2 sebab tak siap homework lagi.Relax and just continue doing your homework.

Doa supaya setiap hari akan berjalan lancar.Jangan tinggal solat!







If you feel happy today, so you should thanks me! and Chibird.com.


Dedicated to those who are having gloomy day and like there's no tomorrow.

Please lah! Don't think like everybody are criticizing about you.Again , who are you to them?

Sometimes we just over thinking 
and create a problem 
that wasn't there in the first place.


                                                                                                         LotsofLOVE,

                                                                                                                            Farrah


Popular Posts

Flickr Images