malunya,nak tangkap gambar

23:55
When you just logged in Facebook,and scroll the timeline.Eh?Looks like someone I've known before.During my childhood.Why so different?After years,I never saw her,and her latest photo in Facebook.Just why so different.Okay,people grows up.It's just I felt like,Why?  (Don't question about Allah creatures).It's just u know when we rarely seen someone in a long time,and their appearance-change.I just can't brain this.Ya, we've learned about Growth in Science.Just accept it Farrah.It's fate.

JUST WHY SO DIFFERENT?

Arghh!Shut up Farrah!!!

Arghh!

Arghh!

Btw, it's not a big problem.Saja nak lepaskan ketidakpercayaan ini.Arghh!Stop this and get an Archie comic.You love Archie,Veronica and Betty right?Ya,I do.

The best thing about today ,ialah apabila aku dapat mengatasi sesuatu yang aku malu.I like to take pictures,it just when you're shy to snap the pictures of the people that you doesn't even know.Pastu mesti macam takut.

I admit,lagi takut daripada nak PMR.It's not about the people ,it's about you.We ourselves kena atasi ketidakbolehan diri sendiri.If we did it,then YES WE CAN DO IT!

Nak pegang camera pun, my hand is shaking.END UP,pressing the shutter non stop without even care much to try calm down and take a good picture.Bila kita ketaq (ketar tidak menggambarkan rasa,so harus ada q-kedah sungguh hang ni)

Jadi aku rasa malam ni satu benteng dalam perjalanan aku,dah dapat aku robohkan tembok itu.Bukan elakkan kita kena robohkan,supaya lenyap.

Plus +++ nanti ada sesuatu aku nak tulis,about me.


Sorry sebab tulis bahasa rojak.It's just dah dapat ayat cantik dalam english pastu tiba-tiba some words missing,taktau nak translate camna.

I DAH HABIS PMR

20:54
Assalammualaikum

Yeayyyyy, PMR dah habis.Alhamdulillah.

Ada kawan aku yang dah check semua paper.Objektif punyalah kan.
Aku?Aku baru check Sejarah sahaja, tu pun tak pasti lagi markah sebenar I uolls.
Biarlah.Let me enjoy my leisure time.Heheheheh.
Nanti bulan sebelas check lah.Kalau nak,kalau takmau kita ambik jelah result.Kan?
Buatpa nak kalut-kalut check.I've done my obligation,so now turn pemeriksa lah pulak kan nak right kertas-kertas tu.

Apapun, terima kasih kepada pengawas-pengawas dalam dewan peperiksaan Blok Intelek.Kerana sudi menjemput kami setiap kali exam nak mula.Sudi ingatkan yang detik semakin berlalu " masa tinggal sepuluh minit lagi" (ketaq gila tangan nak tulis) -menambahkan gabra dalam hati.Sudi jugak ingatkan weolls calon PMR 2013 untuk meneliti angka giliran.Satgi salah,haa tak pasal-pasal ja kan.

Uolls, nanti aku update lagi pasal life aku yang sangat best sbb x payah study last minute.Padahal,sebelum ni bukan rajin sangat.

Tapi kan sekarang rasa rindu nak baca buku.Nak pinjam buku Biology study untuk tahun depan boleh dak?hahahaha.Takpalah sekarang aku nak study pasal camera -aperture,ISO,temperature, shutter speed.
Kalau dah minat tu ,betul-betul.Jangan separuh jalan gitueww!

Popular Posts

Flickr Images